Jump to content
btc

a little help needed please

Recommended Posts

hi all relitive newbie with a question went to work this morning and the mileage/trip display decided it didnt want to play anymore it did flicker a couple of times any help appreciated its a 1996 520

thanks brian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Little bit vague? New Bulbs in the On Board Computer - OBC, loose connection? Maybe knocked something loose when fitting a new Stereo?

Is the issue on the Dash or the OBC?

Share this post


Link to post
Share on other sites

no obd fitted and i have tried removing the connection from the rear of the unit but still not working also noticed last night the light behind the 3 heater dials are not working the 2 temp dials and blower switch

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try your earth points especialy the one under the pasenger foot well carpet. Just remove the kick panel and pull the corner of the carpet up, only takes a bit of damp to get in there and it goes corroded, bad earthing car do wierd and wonderful things to electricts

Share this post


Link to post
Share on other sites

i haave been told it could be the battery behind the speedo are these easy to get at and change orwould it maybe easier to get a second hand speedo

brian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×