Jump to content
fiezo

Help with stereo upgrade to hifi e60

Recommended Posts

Hello, e60 530xd lci, i bought hifi from e61 with 6 channel amp. I connected all wires where they belong to. Except two wires yellow and black i connected them to my CCC connector, because i saw same wires there.

I attach photos what wires do i have, where i connected them, and how amp looks like.

 

Where is the problem??

when i code to hifi, with ncs expert add $676 FA write to cas and lma modules, code cappl, chost, cgate, caudi, ctune

when code is complete and i restart ccc, sound output is only high level, i have 0% low level sound. If i dont code, i have low level sound in mid range speakers, but from subwoofers almost no sound. Can it be amp issue? Please help :(

 

sorry for my english, i hope you will understand what i am trying to say :s

8AAF815B-91AC-4B48-A954-AD8071924288.jpeg

89A74FFB-BD24-4B85-8CAA-BE3887221194.jpeg

B831D9D8-A8CC-47A5-8B04-C213C838197E.jpeg

7183986D-5420-4C07-920C-F733F1204E9E.png

Edited by fiezo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Fiezo,

 

You might want to also post this in the E60/1 sub section as well as only a relative few members look at this section. 

 

Also, perhaps contact these guys - https://www.cartronics.co.uk/

 

You may need to provide more info on your car and what was installed at factory to double check what you are trying to do can be done or, if it needs some tweaks, or possibly can't be done. 

 

Cheers, Dennis!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×