Jump to content

Recommended Posts

Hi everyone I’ve a fault on my car 

it starts by the radio going quiet then it goes off all together The screen goes blank and then comes back on and just repeats it i was told to unplug a unit in the boot to rectify it but that didn’t work also looked at videos on YouTube 

any ideas or info on it would be great 

thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same with mine, there is a whole thread about Idrive rebooting.

 

Basically it's a firmware issue. It cost me £90 for a firmware update at BMW.main dealer. When this problem with idrives started BMW was charging £1600 for a new Idrive. Now they can fix it with the firmware update.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 06/01/2020 at 11:33, Daz brown said:

Hi everyone I’ve a fault on my car 

it starts by the radio going quiet then it goes off all together The screen goes blank and then comes back on and just repeats it i was told to unplug a unit in the boot to rectify it but that didn’t work also looked at videos on YouTube 

any ideas or info on it would be great 

thanks 

 

Post your issue in the relevant Technical Sub-forum, eg. E60, F10, G30 section

 

Keliuss

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×