Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'recovery'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules & FAQs
    • Rules & FAQ's
  • Sponsors
    • Cotswold BMW
    • Chris Knott Insurance services
    • MStyle
    • BMW Cables
  • General
    • Hello I'm New
    • General Discussion
    • Picture & Video Gallery
    • Suppliers
    • Fun Stuff
    • Spotted
  • Meets & Events
    • BMW5 Meets & Events
    • Non BMW5 Trackdays
    • Other Meets & Events
  • Classifieds
    • Cars
    • Parts & Breakers
    • Wheels & Tyres
    • General Items
    • Wanted
    • eBay & Autotrader Adverts
  • Technical
    • E12 1972-1981
    • E28 1982-1988
    • E34 1988-1996
    • E39 1996-2004
    • E60/E61 2004-2010
    • F07/F10/F11 2010-2017
    • G30/G31 2017-
    • ///M Powered
    • ALPINA 5ers
    • Audio & Navigation
    • Intravee
    • Coding
    • Detailing
    • Projects
    • Track Talk
  • Other BMW Technical
    • 1 Series
    • 2 Series
    • 3 Series
    • 4 Series
    • 6 Series
    • 7 Series
    • 8 Series
    • i Series
    • X Series
    • Z Series
    • Other BMW Tech Talk
  • Other Technical
    • Other Marques
    • Computer General Help
    • Gaming Chat & Help

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Location


Interests


Occupation


Garage

Found 1 result

  1. derMaggus

    How to "restore" / do the recovery

    Hi, I'm new to the wonderful Intravee-World and currently really unhappy because I possibly ordered a used and broken Intravee II from a stranger. When I (correctly) connect the Intravee via the cd changer wires with my car it didn't wake up to life. The only sources I can find on my 16:9 monitor are the radio and tape. No cd changer/Intravee is shown. My last hope was the option "reboot" in the downloader App. But until now I didn't know how to use this correctly. Boud-rate, Com Port and so on matches the settings I can find in my Windows hardware settings. But whenever I try to connect the only message I get was: "not responding - check cable?". The fuse I found in the Intravee looks OK. Bypassing did not changed anything. I also found a Jumper for a recovery mode but I don't know how to use this. I also found no documentation for the jumper. There is one thing that catches my attention after I installed the Intravee: my IKE did some strange things. I did a video showing behavior from passing and leaving check control messages. Please ignore the abs/asc and airbag messages. Is there any chance to get this beautiful device working? Or is it totally bricked? If so can it be repaired? Please excuse my bad english... please feel free to ask if you don't understand something.
×