Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'instrument cluster'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules & FAQs
    • Rules & FAQ's
  • Sponsors
    • Chris Knott Insurance services
    • Cotswold BMW
    • MStyle
    • BMW Cables
  • General
    • Hello I'm New
    • General Discussion
    • DVLA and Insurance Queries
    • Picture & Video Gallery
    • Suppliers
    • Fun Stuff
    • Spotted
  • Meets & Events
    • BMW5 Meets & Events
    • Non BMW5 Trackdays
    • Other Meets & Events
  • Classifieds
    • Cars
    • Parts & Breakers
    • Wheels & Tyres
    • General Items
    • Wanted
    • Autotrader, eBay, Pistonheads etc Adverts
  • Technical
    • E12 1972-1981
    • E28 1982-1988
    • E34 1988-1996
    • E39 1996-2004
    • E60/E61 2004-2010
    • F07/F10/F11 2010-2017
    • G30/G31 2017-
    • ///M Powered
    • ALPINA 5ers
    • Audio & Navigation
    • Intravee
    • Diagnostics
    • Coding
    • Detailing
    • Projects
    • Track Talk
  • Other BMW Technical
    • 1 Series
    • 2 Series
    • 3 Series
    • 4 Series
    • 6 Series
    • 7 Series
    • 8 Series
    • i Series
    • X Series
    • Z Series
    • Other BMW Tech Talk
  • Other Technical
    • Other Marques
    • Computer General Help

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Occupation


Garage

Found 3 results

  1. H i Everyone, I am hoping some one can help with a problem on my 2014 520D F11. My display cluster is a 6WA 'instrument panel with extended scope'. According to the owners handbook, on page 90, when i put the transmission into Sport or Sport+ mode, 'the display on the instrument cluster switches to the Sport Displays', where the speedo changes from an analogue dial to a digital display on the left and the rev counter with the gearbox in the centre on the right . Well my display does not change at all. It is the same as for when i am in Comfort or eco pro. I have gone into the idrive and, settings menu but no matter what i try the cluster display stays the same. There are no warnings or fault codes or anything to indicate there is a problem with the car or the display cluster. What am i doing wrong? Thanks, Nat
  2. Bwayeast

    E34 Instrument Cluster needed

    Hi My recently required E34 520 touring needs a new instrument cluster. Display was intermittent when I bought the car (earlier this summer), but is now off permanently. Any advice as to best place to locate one much appreciated. I'm based in Chester
  3. 4471ron

    No reversing lights

    Hi, I have had to change the instrument cluster on my E39, the unit I used came off a auto and my car is manual. everything works but the reversing lights, how can I correct this, I know the auto is wired differently from manual but don't know how.
×