Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dva-5210'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules & FAQs
    • Rules & FAQ's
  • Sponsors
    • Cotswold BMW
    • Chris Knott Insurance services
    • MStyle
    • BMW Cables
  • General
    • Hello I'm New
    • General Discussion
    • Picture & Video Gallery
    • Suppliers
    • Fun Stuff
    • Spotted
  • Meets & Events
    • BMW5 Meets & Events
    • Non BMW5 Trackdays
    • Other Meets & Events
  • Classifieds
    • Cars
    • Parts & Breakers
    • Wheels & Tyres
    • General Items
    • Wanted
    • eBay & Autotrader Adverts
  • Technical
    • E12 1972-1981
    • E28 1982-1988
    • E34 1988-1996
    • E39 1996-2004
    • E60/E61 2004-2010
    • F07/F10/F11 2010-2017
    • G30/G31 2017-
    • ///M Powered
    • ALPINA 5ers
    • Audio & Navigation
    • Intravee
    • Coding
    • Detailing
    • Projects
    • Track Talk
  • Other BMW Technical
    • 1 Series
    • 2 Series
    • 3 Series
    • 4 Series
    • 6 Series
    • 7 Series
    • 8 Series
    • i Series
    • X Series
    • Z Series
    • Other BMW Tech Talk
  • Other Technical
    • Other Marques
    • Computer General Help
    • Gaming Chat & Help

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Location


Interests


Occupation


Garage

Found 1 result

  1. greenUS

    Alpine DVA-5210 support

    Firstly I'd like to say the intravee is a wonderful device and one I would not be without. I am after some help with adding a DVD player. I currently run .7058 firmware and have the TUA-100DAB tuner, intravee switch, KCA-420i iPod interface and CHA-S634 MP3 CD changer. I am trying a DVA-5210 DVD player which I noticed was listed as 'theoretical support'. Has anyone else tried one of these? In my system it is connected to port 3 on the switch and I cannot seem to get the intravee to recognise it. The DVA is in AInet mode, I have tried with and without port override on the switch and with and without the switched ignition supply to the DVA (apparently not needed for AInet mode). In each case the DVA does not power on when selecting the net3 source. Any advice appreciated. Cheers Martin
×