Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '2014'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules & FAQs
    • Rules & FAQ's
  • Sponsors
    • Chris Knott Insurance services
    • Cotswold BMW
    • MStyle
    • BMW Cables
  • General
    • Hello I'm New
    • General Discussion
    • DVLA and Insurance Queries
    • Picture & Video Gallery
    • Suppliers
    • Fun Stuff
    • Spotted
  • Meets & Events
    • BMW5 Meets & Events
    • Non BMW5 Trackdays
    • Other Meets & Events
  • Classifieds
    • Cars
    • Parts & Breakers
    • Wheels & Tyres
    • General Items
    • Wanted
    • Autotrader, eBay, Pistonheads etc Adverts
  • Technical
    • E12 1972-1981
    • E28 1982-1988
    • E34 1988-1996
    • E39 1996-2004
    • E60/E61 2004-2010
    • F07/F10/F11 2010-2017
    • G30/G31 2017-
    • ///M Powered
    • ALPINA 5ers
    • Audio & Navigation
    • Intravee
    • Diagnostics
    • Coding
    • Detailing
    • Projects
    • Track Talk
  • Other BMW Technical
    • 1 Series
    • 2 Series
    • 3 Series
    • 4 Series
    • 6 Series
    • 7 Series
    • 8 Series
    • i Series
    • X Series
    • Z Series
    • Other BMW Tech Talk
  • Other Technical
    • Other Marques
    • Computer General Help

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Occupation


Garage

Found 2 results

  1. H i Everyone, I am hoping some one can help with a problem on my 2014 520D F11. My display cluster is a 6WA 'instrument panel with extended scope'. According to the owners handbook, on page 90, when i put the transmission into Sport or Sport+ mode, 'the display on the instrument cluster switches to the Sport Displays', where the speedo changes from an analogue dial to a digital display on the left and the rev counter with the gearbox in the centre on the right . Well my display does not change at all. It is the same as for when i am in Comfort or eco pro. I have gone into the idrive and, settings menu but no matter what i try the cluster display stays the same. There are no warnings or fault codes or anything to indicate there is a problem with the car or the display cluster. What am i doing wrong? Thanks, Nat
  2. IroningMan

    F11 Music

    Hi all, First post here, first fool questions... We've just collected our 64-plate F11 520d SE Luxury, Professional Nav and the following (standard) setup: 6AC Intelligent Emergency Call Intelligenter Notruf 6AE Teleservices Teleservices 6AK Connecteddrive Services Connecteddrive Services 6AM Real Time Traffic Information Real Time Traffic Information 6NS Enhanced Telephony With Extended Sm Komforttelefonie Mit Erw. Smartphon 6WA Instrument Cluster W. Extended Cont Instrumentenkombi. M. Erw. Umf. 609 Navigation System Professional Navigationssystem Professional 654 Dab Tuner Dab Tuner 698 Area-code 2 Area-code 2 The previous owner has left some music on the HDD, and I can rip from CDs in-car, but everything I've tried comes up as 'Unknown Artist/Album/Track etc': I presume this is to do with the Gracenote DB being out of date - can anyone point me to the most straightforward way to update it? Or am I wrong - it does seem like a bit of a weakness on BMW's part. I'm also struggling with getting music onto a USB stick and then into the car: I think this could be because I'm tripping over Apple Music DRM? An idiot's guide to how to do this either via Apple Music/iTunes or Windows Media would be really useful. Cheers!
×