Jump to content
Calypso-E34

Not receiving Forum email notifications

Recommended Posts

Up until I think Friday I was getting notifications for new post in threads I was following. That’s not happening now for some reason. 

 

Can anyone help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Calypso-E34 said:

Up until I think Friday I was getting notifications for new post in threads I was following. That’s not happening now for some reason. 

 

Can anyone help?

 

Same here, no notifications from threads or PM's

 

Regards,

 

Mick

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎9‎/‎24‎/‎2018 at 7:32 PM, dan101smith said:

Hmmm. I got it working yesterday, but it looks like it has stopped again. 

 

That at means I need a bigger hammer and some downtime - i’ll find some time later in the week to give it another whack. 

 

Cheers Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, dan101smith said:

Mine too - have been since tail end of last week. 

 

Odd - I'm still getting nothing.  I tried logging out for a while, switching notifications on and off etc, but still no luck

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎10‎/‎3‎/‎2018 at 8:03 AM, Calypso-E34 said:

 

Odd - I'm still getting nothing.  I tried logging out for a while, switching notifications on and off etc, but still no luck

I did the same and do not get notifications either

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×