Jump to content
Sign in to follow this  
BRB

Load area cover problem

Recommended Posts

Yesterday the load cover failed to retract.  It did move about three inches, but then stopped.

Next time I opened the boot it worked perfectly. 

Then again, it didn't open beyond the first three inches.

I expect it's a control issue, rather than hardware.  Am I missing something?  Have I inadvertantly done something which means the extent of travel is reduced?  Or do I have an issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's working again now.  I'll need to keep an eye on it.  Maybe a software update when it next goes in for something.....

 

Thanks for the heads up!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 15/04/2018 at 5:23 PM, Deano179 said:

Had the same on my car, this is a known issue and after a software update it has been working fine ever since.

My gosh. Software controlled load cover

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, reggie59 said:

My gosh. Software controlled load cover

Exactly! I expected it to be a jammed cable or something else physical but they told me it was a software bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×