Jump to content
Hudds.taz

Very little sound from drivers side speakers

Recommended Posts

Probably something to do with the amp? Or could be broken wires? 

Ive no idea about the E60, I'm sure someone will be along in a bit with all the knowledge you require 

good luck

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, Yokozuna said:

Probably something to do with the amp? Or could be broken wires? 

Ive no idea about the E60, I'm sure someone will be along in a bit with all the knowledge you require 

good luck

Yeah hoping it's something simple 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, BMW.Enthusiastic said:

The actual speaker could be gone. Swap the speakers, left to right, right to left, and see if the problem persists. Report back :)

What all 3 speakers on one side gone highly unlikely I've replaced the rear left and right and still nothing. I do have a small amount of sound from the speakers but very little 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Hudds.taz said:

How do I find out I have the professional system 

 

https://www.bmwvin.com/

 

Enter your VIN and this will tell you the factory specification of your car when it came off the production line including any options fitted.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^ Nice spec!!

 

From what I can figure out, you have the HiFi system amplifier/speakers but not the professional DSP system.

 

The amp should be located on the inside of rear passenger side wheel arch - if you remove the trim, you should see it.

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×