Search the Community

Showing results for tags 'abs/dsc trifecta'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules & FAQs
    • Rules & FAQ's
  • Sponsors
    • Cotswold BMW
    • Chris Knott Insurance services
    • Bespoke Leathering
    • BMW Cables
  • General
    • Hello I'm New
    • General Discussion
    • Picture & Video Gallery
    • Suppliers
    • Fun Stuff
    • Spotted
  • Meets & Events
    • BMW5 Meets & Events
    • Non BMW5 Trackdays
    • Other Meets & Events
  • Classifieds
    • Cars
    • Parts & Breakers
    • Wheels & Tyres
    • General Items
    • Wanted
    • eBay & Autotrader Adverts
  • Technical
    • E12 1972-1981
    • E28 1982-1988
    • E34 1988-1996
    • E39 1996-2004
    • E60/E61 2004-2010
    • F07/F10/F11 2010-2017
    • G30/G31 2017-
    • ///M Powered
    • ALPINA 5ers
    • Audio & Navigation
    • Intravee
    • Coding
    • Detailing
    • Projects
    • Track Talk
  • Other BMW Technical
    • 1 Series
    • 2 Series
    • 3 Series
    • 4 Series
    • 6 Series
    • 7 Series
    • 8 Series
    • i Series
    • X Series
    • Z Series
    • Other BMW Tech Talk
  • Other Technical
    • Non BMW
    • Computer General Help
    • Gaming Chat & Help

Calendars

  • Community Calendar

Found 1 result

  1. I have A 2001 e39 530i with the 5.7 abs system: replaced the pump and coded... still got abs/dsc and warning lights on. Checked all wheel speed sensors, all working fine. Still got lights on... Trans went into failsfe. Had garage read codes, showed powertain and wheel speed, lost speedo, then it came back. They cleared them, still no luck, no have no codes and all lights . Checked all live wiring at the module end, all receiving power... what havent i done? I've also Checked all fuses and relays... can anyone suggest what could be the problem? Winter and my mot are round The corner and I feel like I've tried everything am I wrong? Can anyone help? ta Mash