Rcaddicted

Members
  • Content count

    628
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Feedback

    N/A
  1. Yep had to setup the com port again.. Still not communicating getting these messages Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
  2. Checking device manager now Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
  3. So it used connect fine not used it in a couple of month when push the key in do turn ignition on or start the car or just push in.. Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
  4. For some reason no communication between car and laptop Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
  5. Yeah thanks worked that out.. Doh Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
  6. Sorted I think Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
  7. Any idea which one I select from the bottom 2? Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
  8. Ok thanks Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
  9. Can I test if my inpa if it's working without it being plugged in the car? Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
  10. Ah got ya.. Haha thanks Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
  11. Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
  12. Thanks but the information I need is how to access it from my laptop with inpa Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
  13. I can help with coding Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
  14. Compressor is dead but if you remove the pipe from the compressor you can pump up the bags manually to keep you in motion with add a video for you Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
  15. Can anyone give some instruction on how to access the rear airbags on inpa I'm trying to lower the back end to see where my tyres are rubbing on the rear arch.. Thanks Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk