Jump to content

aspotofbother

Members
  • Content count

    239
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About aspotofbother

  • Rank
    Member
  • Birthday 03/10/1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Worthing
  • Occupation
    Plasterer (allegedly)

Garage

  • Garage
    Bmw e39 528i touring

Recent Profile Visitors

1,441 profile views
  1. What did you do to your E39 today ?

    Got the car home this eve. Nice state the wheel was in.... cracked the rim too. Ffs. Also thought I'd show a pic of the passenger side after it's been Basil Fawltyd by yours truly! Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  2. What did you do to your E39 today ?

    New tyre on the back today. Drove it for about 10miles. Engine light comes on total loss of power funny smell, smoke. Then another puncture on the same wheel. Massive Fawlty Towers moment, passenger side is now decorated with my foot imprint....... car has been a pain in the arse for about a year now. Only sorry I didn't set fire to it... poxy car. Think I'm done with it....... Hope you lot have had a better day. [emoji23] Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  3. Mild exhaust problem.....

    That is an option, just need the time to have a proper look now...... Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  4. Mild exhaust problem.....

    True story! [emoji2] [emoji23] Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  5. Mild exhaust problem.....

    Aah, ok. Yeah it's loose. Doesn't tighten or loosen. I shall have to investigate more. Hopefully it's an easy ([emoji23] [emoji23] ) fix.... Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  6. Mild exhaust problem.....

    Should part 17 be loose? Mine is... it doesn't tighten or loosen. So if I tighten the nut and square washer that should cure it? It's all so rusty maybe just need a little persuasion..... Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  7. Mild exhaust problem.....

    Hi guys, Have small exhaust problem My back box is hanging low (Ooh err), and I can't tighten the bolt, it just turns without gripping, Part number 18211433080. Any help on what it screws into and how to access it would be great.... Part number 17 on this pic.... Thanks in advance.. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  8. Piper's E39 540i Touring

    I love this car. If only my Mrs didn't think the current e39 was a fuel nightmare! Oh and also if I had the money... Lovely car. Touring is a cracking looking motor. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  9. BMW E39 Touring Roof Rail Delete - How To ?

    Fairs, thought you probably had seen it. Lucky man... think mine will end up being a bodge of filler and sand paper! If I ever get round to it.... [emoji2] Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  10. BMW E39 Touring Roof Rail Delete - How To ?

    http://www.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=1672367 Hope that link works... [emoji2] though you've probably seen it. Have been looking at doing this myself, but haven't got round to it. Thought this looked a good how to.... Sorry can't be more help. Let us know how you get on. Aren't the gutter trims without holes silly money? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  11. Thomas the.... E39?

    [emoji23] [emoji23] [emoji23] Brilliant. Are they oem features? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  12. What did you do to your E39 today ?

    Hooked up car to clear some fault codes. A couple came back. Got round to having a go at sorting out the blocked dipstick guide. Got a 2nd hand one off eBay. Been drilling holes in it..... Achieved what I wanted to. Sprayed it red (because I could...) Just gotta fit it to the car now! Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  13. Lambda sensor fault.

    They've been changed too within the last year. Will have another check round. Make sure another hoses etc haven't perished.... bit of a puzzler atm. Will give the intake another proper good going over..... Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  14. Lambda sensor fault.

    Right boys, this is doing my head in..... Keep getting a fault come up with lambda sensors both pre cat bank 1 & 2... Have recently (February) replaced all 4 on the car, cleared codes, adaptations etc... but still it comes back. They are bosch sensors too. Got caught with cheap ones already..... Any ideas what else might be causing this? As I'm not so sure the fault lies with the sensors..... I only checked car again recently as I'm getting intermittent rough idle and running etc.... Cheers muchly for any help.... Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  15. What did you do to your E39 today ?

    Changed wiper blades! Only the big jobs for me! [emoji23] Sent from my SM-G930F using Tapatalk
×